Onbeperkt talent inzetten: event voor werkzoekers, werkgevers en bemiddelaars

Onbeperkt talent inzetten: event voor werkzoekers, werkgevers en bemiddelaars

Wil je weten hoe je aan de slag kan in de social-profitsector met jouw arbeidsbeperking?

Kom dan naar het Onbeperkt Talent event in Mechelen. Dat is dé plek waar jij lokale organisaties en werkgevers kan ontmoeten uit onder andere de gezondheidszorg, de socioculturele sector en de welzijnssector. Weet je nog niet of een job in de social profit iets voor jou is? Op het event vind je info over de sector, beroepen, diploma’s, info op jouw maat en kan je een kijkstage aanvragen. Ervaringsdeskundigen vertellen je hun verhaal! 

  • Je bent een werkzoekende met een arbeidsbeperking of gezondheidsprobleem en hebt interesse in een job in de sociale sector (gezondheidszorg, de socioculturele sector, welzijnssector,...).
  • Je bent een social-profitwerkgever en bent op zoek naar inspiratie en advies om mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te krijgen en te houden in jouw organisatie. De focus ligt hierbij op het reguliere arbeidscircuit.
  • Je bent een jobcoach die mensen met een arbeidsbeperking begeleidt.

We werken met een beperkt aantal plaatsen voor werkzoekenden, jobcoaches en werkgevers. Aangezien de nadruk op ontmoeting ligt, willen we een evenwichtige deelname nastreven van deze 3 groepen.

 

Inschrijven is gratis maar verplicht. Je vind de link op de pagina van VIVO als je surft naar het gedetailleerde programma.

Ben je een werkgever uit de social profit die op zoek is naar nieuw talent voor reguliere tewerkstelling? 

Dan is het Onbeperkt Talent zeker iets voor jou! Ontmoet werkzoekenden en kom alles te weten over de tewerkstelling van personen met een arbeidsbeperking in het reguliere arbeidscircuit. Laat je inspireren door experten en andere werkgevers. Je krijgt er advies op maat van jouw organisatie.

Ben je een jobcoach die personen met een arbeidsbeperking begeleidt in hun zoektocht naar werk?

Kom dan (samen met je cliënten) naar het Onbeperkt Talent event voor inspiratie over tewerkstelling in de social profit.

Dit event is gratis.

Heb je bepaalde ondersteuning nodig? Of andere vragen?

Contacteer ons via Onbeperkttalent@vivosocialprofit.org of telefonisch via 02 227 69 17.

Bekijk het gedetailleerde programma.

Er zijn twee evenementen.

1. Mechelen

Maandag 9 mei 2022 van 9u tot 13u in Het Predikheren te Mechelen.

Info & Inschrijvingen: Onbeperkt Talent event Mechelen.

Bereikbaarheid van de locatie: 
Bereikbaarheid - Het Predikheren.

 

2. Leuven 

Woensdag 1 juni 2022 van 9u tot 13u in het provinciehuis van Vlaams-Brabant te Leuven.

Info & Inschrijvingen: Onbeperkt Talent event Leuven.

Bereikbaarheid van de locatie: 
Bereikbaarheid Provinciehuis Provincie Vlaams-Brabant

Aangepast vervoer kan voorzien worden vanaf het station tot de evenement locatie(s). Geef dit aan in het inschrijvingsformulier als je hierop beroep wenst te doen.

Toegankelijkheid

Het gebouw is toegankelijk voor (gemotoriseerde) rolstoelgebruikers. De liften zijn toegankelijk voor een binnenscootmobiel. Er zijn ook twee parkeerplaatsen voor personen met een handicap beschikbaar in de Goswin de Stassartstraat in Mechelen. In Leuven kan je parkeren onder het provinciehuis.