Start To Can? Start to wat?

Start To Can? Start to wat?

Start To Can is een project van Pulso Europe, UCLL, de universiteit van Lapland en GTB met de steun van het Europees Sociaal Fonds.

Samen met heel wat diensten, scholen, ondersteuners en coaches zetten we ons in om jongeren een krachtig toekomstperspectief te bieden. Na een positieve validatie door ESF staan ze te popelen om de eindproducten aan Vlaanderen te presenteren en te inspireren met de mogelijkheden ervan.

Start to Can geeft de klant de mogelijkheid om voor zichzelf allerlei informatie, persoonlijke inzichten, contactgegevens op te slaan in een eigen app. Wij vinden dit vanuit het perspectief van de klant een stap vooruit. Het is belangrijk om mensen te versterken in hun traject naar een betaalde job. En er is in dit project uitdrukkelijke aandacht voor jongeren, maar ook anderen kunnen zeker gebruik maken van deze app. Natuurlijk blijft de aandacht voor mensen die minder vertrouwd zijn met digitale toepassingen overeind. GTB blijft werken voor alle mensen met een ondersteuningsnood, en dat zijn niet alleen jongeren.

Wie wil jongeren en het coachingsproces versterken? Ontdek dan ‘Start To Can', een vernieuwende webtool door en voor jongeren, die hen meer handvaten biedt bij de overgang van school naar werk.

GTB organiseert een webinar om kennis te maken met de webtool en de begeleidende training van 'Start To Can'.

Digitale kennismaking Start To Can

2 december

13:00 - 15:30

Deelnemen aan dit webinar geeft je voorrang op de opleidingsreeks begin 2022 én vervolgens gratis toegang tot het gebruik van de tool.
Kan je niet deelnemen? De opname zal nadien beschikbaar zijn op onze website.