Hoe ervaren mensen met een arbeidshandicap de corona-crisis?

Hoe ervaren mensen met een arbeidshandicap de corona-crisis?

De officiële titel van de bevraging is "Leven en werken tijdens de Lockdown in het Verenigd Koninkrijk en België tijdens de COVID-19 Pandemie (De Lockdown Enquête 2020)"

Deze studie is een samenwerking tussen de Universiteit Hasselt, de Universiteit van Leeds en Atlas Data Analysis & Consultancy. Dit onderzoek heeft als doel de effecten te bestuderen van de lockdownmaatregelen van de overheid op het leven en de werkervaringen van mensen van 15 jaar of ouder tijdens de COVID-19 pandemie. De onderzoekers willen meer inzicht krijgen in de manier waarop werkenden en niet-werkenden getroffen zijn door de plotse veranderingen in hun leven en werkpatroon.
Dit is een vergelijkende studie tussen België en het Verenigd Koninkrijk.

De persoonlijke ervaringen zijn van groot belang om inzicht te krijgen in de impact van deze lockdown en in de maatregelen die organisaties, arbeidsbemiddelingsdiensten en de overheid hebben genomen.

De vragenlijst invullen duurt ongeveer 15 minuten.

Als je wil deelnemen klik dan op de volgende link:  https://uhasselt.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6fDFNZev5kZeBMh 

 

Voor verdere vragen kunt je contact opnemen met dr. Frederike Scholz van de Universiteit Hasselt (hoofdonderzoeker) Email: frederike.scholz@uhasselt.be

Indien je dit wenst kunt u ook op een alternatieve manier aan deze enquête deelnemen (bv. via telefoon of een Word-document). Neem hiervoor contact op met de hoofdonderzoeker. U kunt contact opnemen met de hoofdonderzoeker via e-mail om verdere vragen te stellen en om de gegevens die u in deze enquête hebt gedeeld in te kijken.

In september komt er een nieuwe bevraging. Je kan opnieuw deelnemen als je je mailadres invult in de enquête.

What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail
What do you want to do ?
New mail