Ook de Stad Gent heeft jobs voor studenten (en stageplaatsen)!

Ook de Stad Gent heeft jobs voor studenten (en stageplaatsen)!

Wist je dat Stad Gent heel het jaar door studentenjobs en stages aanbiedt? Hieronder vind je meer informatie!

Studentenjobs

Stad Gent heeft dit jaar ongeveer 400 plaatsen voor studentenjobs, voor kortere of langere duur. Voor de meeste studentenjobs moet je minstens 18 jaar zijn op het moment van tewerkstelling. Bij de Jeugddienst, de woonzorgcentra en de lokale dienstencentra moet je 17 jaar zijn en studenten onderhoud, keuken en servicemedewerker kunnen al starten vanaf 15 jaar. Alleen voor kinderverzorging en enkele andere jobs zijn er specifieke diplomavereisten.

Stages

Bezig met een (school)opleiding? Zin om de theorie naar de praktijk om te zetten? Variatie troef. Als stagiair kom je terecht in een betrokken en inspirerende organisatie die actief is in tal van maatschappelijke domeinen. Denk maar aan: zorg, mobiliteit, milieu, communicatie, HR, cultuur, economie, financiën, facility management, sport, toerisme, en zo kunnen we nog even doorgaan. Interesse? Raadpleeg dan onze stagesite: https://jobs.gent.be/stages

Voorwaarden voor een stage:

  • Onze stages kunnen enkel ingevuld worden door studenten of werkzoekenden. Voor beiden dien je onder toezicht te staan van een stagebegeleider van de school of het opleidingscentrum.
  • Wij bieden jou een toffe, leerrijke stageplaats met goede begeleiding aan, maar geen loon. Onze stages zijn steeds onbezoldigd.